Winkel hotspots

Radish UndergroundWinkelen bij Radish Underground in het stadcentrum van Portland West End.

Bezoek deze buurten en winkelcentra voor bekende merken en boetieks van lokale designers, allemaal zonder BTW.

STADSCENTRUM

Downtown Portland als meest complete winkelgebied van de stad, bied je een breed bereik aan winkelmogelijkheden, van warenhuizen zoals Nordstrom, en Mario’s of de grote internationale retailers zoals Pioneer Place mall’s Tory Burch, Louis Vuitton, H&M en Apple, tot aan de West End boetieks en de specialiteiten winkeltjes.
Downtown shopping >>

Pearl DISTRICT

Het Pearl District is bekend om zijn nationale en internationale winkels (Jonathan Adler, Diesel, REI) evenals de plaatselijke favoriete zoals het iconische Powell’s City of Books, de mode-bepalende boetieks, meubel- en interieurzaken en kunstgaleries. Moe van het lopen? Neem dan de Portland Streetcar (tram), die door de hele buurt heen rijdt.
Pearl District shopping >>

NORTHWEST / NOB HILL

Het middelpunt van deze prachtige omgeving in Victoriaanse stijl (ook bekend als Nob Hill) zijn de levendige Northwest 23rd en 21st avenues, vol met kleine en aparte boetiekjes, nationale winkelketens en restaurants met terrasjes op de stoep die ideaal zijn voor het observeren van voorbijgaande mensen.

Neem een kijkje op de speciaalzaak Lena Medoyeff voor heren- en dameskleding van een hoger niveau. Rond uw dag af met een bezoek aan bekende ketens zoals Pottery Barn en Restoration Hardware.
Northwest Portland shopping >>

LLOYD CENTER

Deze grootste mall in de staat Oregon bevat bijna 200 winkels, een bioscoop met acht zalen en een indoor-ijsbaan. De mall is te vinden bij het Oregon Convention Center, Lloyd Center en is makkelijk te bereiken vanuit het centrum met de MAX light rail (tram).

811 BUILDING

Als de traditionele mall helemaal niet uw ‘stijl’ is, dan is 811 E. Burnside St. in Central Eastside precies het juiste adres. In deze ‘indie-achtige’ mall zijn vele kleine plaatselijke winkels te vinden met kleding en accessoire-designers zoals Nationale en Haunt, plus een behoorlijke selectie van vintagekleding.

OUTLET STORES

Nog geen 30 minuten buiten Portland, direct aan Interstate 5, zijn de Woodburn Premium Outlets te vinden, het grootste belastingvrije outlet-winkelcentrum van het westen van de US. Wat dacht je van de populaire merken in meer dan 100 winkels, zoals Columbia Sportswear, Adidas en Banana Republic, vaak met aanzienlijke kortingen.

De Columbia Gorge Premium Outlets, zijn maar 25 minuten oostelijk van Portland en zijn voorzien van onder andere Adidas, Gap, Levi’s, Coach en 40 andere grote merken.

In Portland is er ook een Columbia Sportswear outlet store in Sellwood en er is een complete collectie kleding en schoenen te krijgen in de Nike Factory Store.

IN DE REGIO

In Bridgeport Village, ten zuiden van Portland, vind je 70 winkels met producten van een hogere kwaliteit in een openlucht opstelling, terwijl in Tigard’s Washington Square Mall maar liefst vijf warenhuizen samen wonen, evenals meer dan 170 speciaalzaken, waaronder Sephora, Williams-Sonoma en de Pottery Barn.

×