Wandelingen

Walking at Pioneer Courthouse SquareWandelen op het Pioneer Courthouse Square.

De beste manier om de stad te zien is te voet met lokale Portlanders.

Portlanders vinden het heerlijk om hun stad te voet te bekijken en te laten zien. De volgende tours, onder begeleiding van locals, combineren entertainment, uitleg en beweging.

PORTLAND WANDELEXCURSIES

Portland Walking Tours biedt de volgende dagelijkse wandelingen: Best of Portland, langs de meest favoriete bezienswaardigheden; Underground Portland, die je meeneemt door — en onder — de straten van historisch Old Town; en de Epicurean Excursion (Fijnproevers Excursie) langs restaurants, food carts, bakkerijen en meer. De Beyond Bizarre tour, compleet met “echte spookjagersuitrusting”, en de Flavor Street tour langs food carts worden elk weekend, het hele jaar door georganiseerd. De smakelijke Chocolate Decadence tour vindt ieder weekend van april tot november plaats.

 

Know your city

De plaatselijke nonprofit-organisatie Know Your City maakt verbindingen tussen mensen en plaatsen via verschillende programma’s en unieke wandelroutes. Met deze steeds terugkerende wandelingen krijg je een interessant inzicht in het Multiculturele Portland, die je meeneemt door Portland’s Chinatown en de Afrikaans-Amerikaanse & LGBT roots, of DIY PDX, die de onafhankelijke business-community in de stad onder de aandacht brengt, met bier, fietsen, koffie en meer. Know Your City bied daarnaast ook tours langs de minder vertegenwoordigde groepen, met specifieke thema’s zoals sociale gelijkheid, die slechts een of twee keer per week worden georganiseerd; bekijk voor meer informatie hun kalender .

DE GEHEIMEN VAN PORTLANDIA

Secrets of Portlandia, een gratis, ongewone wandeltour in het centrum, door Old Town/Chinatown en het Pearl District, is een soort stand-up komedie over de geschiedenis en cultuur van Portland. De wandeling begint dagelijks van mei tot september, om 11.00u voor het Pioneer Courthouse en behandeld alle aspecten van de stad zoals de liefde voor bier, fietsen en baarden, geschiedenis en de oorsprong van Voodoo Doughnut. Daarnaast krijg je tips van de lokale gidsen en zijn er veel mogelijkheden om foto’s te maken.

THIRD WAVE COFFEE TOURS

Ontdek wat Portland op de been houdt met de Third Wave Coffee Tours. Ga op bezoek bij micro-branderijen en cafe’s, leer over brouwmethodes, proef hoe de espresso smaakt en vergelijk verschillende koffiesoorten tijdens een proeverij. Third Wave biedt verschillende wandelingen in Downtown, het Pearl District en de Central Eastside. De Portland Streetcar tour neemt je mee op een koffiereis door verschillende districten langs de route van de tram.

×