Een overzicht van de restaurants in Portland

The Woodsman TavernDe Woodsman Tavern op Southeast Division Street.

Met deze artikelen bieden wij je wat meer inzicht in de dynamische wereld van de eetgelegenheden van Portland.

Met dit overzicht proberen wij het makkelijker te maken om een plek voor de brunch te vinden,een tafel met uitzicht, een restaurant met een beroemde chef, de beste plek om kinderen mee te nemen en nog veel meer.

Eten in de buitenlucht op terrassen en andere outdoorplekken

Voor de meeste Portlanders betekent de zomer maar één ding: een terrasje pakken of genieten op een zitje op de stoep buiten hun favoriete bar of restaurant.

Meer lezen >>

Happy hours

Portland’s Happy Hour Gids geeft je informatie over meer dan 500 locaties met een happy hour. Er is dus altijd wel een happy hour rond de klok van vijf in de buurt. Hieronder vind je een aantal van de favorieten.

Meer lezen >>

James Beard prijswinnende chefs

Met alle heerlijke gerechten waar iedereen het steeds over heeft, is het niet verbazingwekkend dat de chefs in Portland in de afgelopen jaren al heel wat James Beard Awards hebben gewonnen.

Meer lezen >>

Gluten-vrij dineren

Omdat er steeds meer vraag is naar eetgelegenheden die glutenvrije maaltijden serveren hebben de vooruitstrevende foodies in Portland hun menukaarten hierop aangepast.

Meer lezen >>

Ontbijt & brunch

Elke dag gaan vele Portlanders op pad voor een heerlijk ontbijt of brunch. Ontdek hier hun favoriete adresjes en begin jedag goed met de belangrijkste maaltijd van de dag.

Meer lezen >>

Kindvriendelijk dineren

Iedereen kan aanschuiven bij deze kindvriendelijke eetgelegenheden. Deze restaurants in Portland combineren gezonde kindermenu’s met speelplaatsen en andere spelletjes.

Meer lezen >>

Vegetarisch dineren

Hier vind je een handvol restaurants die zich volledig richten op vegetarisch eten. En door de vele lokale groente en fruit leveranciers is het logisch dat je makkelijk vegetarische maaltijden kunt vinden in Portland.

Meer lezen >>

Laat in de avond eetgelegenheden

Het is een relatief recent fenomeen dat bars en restaurants hun keukens tot laat in de avond open houden en kwalitatief hoogwaardige maaltijden serveren tot laat in de nacht.

Meer lezen >>

Eten in het stadscentrum

In het stadscentrum vind je van alles, van eetkraampjes tot klassieke eetgelegenheden in geroemde restaurants. Vrijwel allemaal zijn zij gericht op het serveren van lokale en seizoen gerelateerde ingrediënten.

Meer lezen >>

Eten in het West End centrum

Het draait allemaal om comfort in de eetgelegenheden in West End, welke recentelijk in het centrum van Portland zijn geopend.

Meer lezen >>

De favoriete gerechten van Portland

Overal waar je in Portland komt zijn er favoriete gerechten die worden aangeprezen. Hier vind je een aantal gerechten die erg geliefd zijn bij de plaatselijke bevolking.

Meer lezen >>

Internationaal dineren

Ontdek het beste van twee werelden: exotische internationale smaken en heerlijk dineren in Portland.

Meer lezen >>

×